WA:ŻYWO na pieczywo

Coraz więcej osób dba o zdrową i naturalną dietę, na zakupach czyta etykiety szukając produktów o naturalnym składzie, bez sztucznych dodatków i konserwantów. Kryterium wyboru jest też często kraj pochodzenia. Odpowiadając na te trendy marka Zdrowe Pola stworzyła WA:ŻYWO, czyli pasty z „czystą etykietą” ze 100% polskich warzyw.

WA:ŻYWO to pasty z warzyw pochodzących od sprawdzonych polskich dostawców, co oprócz 100% naturalnych składów, jest wyróżnikiem wszystkich produktów marki Zdrowe Pola. Właściciele marki od początku jej istnienia wspierają rozwój rodzimego rolnictwa. Podstawą past WA:ŻYWO, w odróżnieniu od wielu dostępnych na rynku past i hummusów zawierających ciecierzycę, są uprawiane w Polsce: fasola, marchew, buraki, pomidory, czy pieczarki.

Marka Zdrowe Pola tworząc pasty WA:ŻYWO postawiła na starannie opracowane receptury, współpracę z lokalnymi rolnikami i unikalne połączenia smakowe. W pastach oprócz warzyw, znajdziemy: czarnuszkę, siemię lniane, żurawinę, pestki malin lub dyni oraz dodające smaku i aromatu przyprawy. Pasty nie zawierają sztucznych dodatków i konserwantów. Są odpowiednie dla wegetarian i wegan.

Świetnie smakują z pieczywem, sprawdzą się także jako dipy do warzyw, a Pasta z suszonymi pomidorami i żurawiną, to doskonała alternatywa dla pesto. Pasty WA:ŻYWO są dostępne w 6 smakach w sieci Rossmann.

Fot. Zdrowe Pola